28.08.2020
У заході взяло участь до 100 осіб та понад 20 підприємств регіону. Семінар провели сертифіковані тренери у сфері безпечності харчових продуктів від Сумської ТПП, компанії «Alimentarius system management» та СНАУ.
В ході конструктивного діалогу було розглянено:
-
законодавчу базу щодо обов’язкового впровадження системи НАССР,
-
систему простежуваності за принципом «крок вперед – крок назад»,
-
вибір постачальника та вхідний контроль продуктів харчування,
-
сертифікацію на продукти харчування,
-
правила визначення предмета закупівель,
-
процедуру та способи закупівель продуктів харчування,
-
послуг з ремонту харчоблоків,
-
оформлення вимог до предмета закупівлі та оформлення тендерної документації,
-
специфікацію виробничого інвентаря та використання безпечних допоміжних та пакувальних матеріалів для продуктів харчування.
Насамкінець, тренери семінару наголосили слухачам на важливість розуміння системи НАССР в роботі, пов’язаній з виробництвом харчових продуктів.
Загалом захід відбувся у форматі відкритого діалогу, учасники семінару мали змогу отримати інформативні та змістовні відповіді на свої питання.
Скачати презентації
СУМСЬКА ТПП ПРАЦЮЄ НА РЕЗУЛЬТАТ!