04.11.2021
Сьогодні, 04 листопада 2021 року, на базі Сумської торгово-промислової палати громадські, державні та освітні інституції обговорювали питання впровадження сучасних систем менеджменту, державного нагляду у сфері безпеки продуктів харчування та виходу на міжнародні ринки.
Президент Сумської ТПП Костянтин Макаренко, звернувшись з вітальним словом до учасників семінару, зазначив, що основним завданням даного заходу є об’єднання теоретичних знань та практичних дій, а також дослідження
можливостей різних установ, підприємств та організацій, з метою сприяння гарантування безпечності продуктів харчування в Україні.
Завтра, 05 листопада 2021 року, на учасників семінару чекають онлайн сесії на відповідну тематику.
Семінар відбувається з дотриманням карантинних обмежень та вимог.